About the project

  • Address: Sistem fotovoltaic montat pe gard
Zilele trecute, echipa TIN ENERGY SYSTEM a finalizat cu succes instalarea unui sistem fotovoltaic de 5Kw mai atipic – montat pe gardul unuia dintre clienții noștri.
 
Vrem să subliniem că indiferent de locul în care sunt amplasate aceste panouri fotovoltaice, beneficiile energiei generate sunt la fel de remarcabile și benefice.
 
👉 Este important să înțelegem că energia solară nu este legată exclusiv de amplasamentul fizic, ci de capacitatea de a capta lumina soarelui și de a o transforma în electricitate curată.
 
Indiferent dacă sistemul este montat pe o casă, pe un teren sau pe un gard, panourile fotovoltaice funcționează la fel de eficient și generează aceeași energie sustenabilă.
 
🏃‍♂️Energia verde înseamnă libertate!

Suntem încântați să continuăm să oferim soluții eficiente personalizate și adaptate pentru toate nevoile dumneavoastră in ceea ce priveste un sistem fotovoltaic montat pe gard si nu numai.

Intră pe https://tinenergy.aidaform.com/configurator-sisteme…  configurează-ți sistemul fotovoltaic potrivit consumului tău și unul dintre colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

👉Îți oferim soluția completă:
✅ consultanță și proiect tehnic,
✅ montaj in max. 30 zile,
✅ dosar prosumator GRATUIT,
✅ garanție și mentenanță.
 

🌞 Transformați-vă energia în putere cu sistemele fotovoltaice de la TIN ENERGY System!

👉Pentru mai multe detalii, mergi la configurator, sau la o cafea în Onesti, Str. Marasesti, Nr. 77A între 9:00 și 18:00 de L-S. sau la tel – 0755 500 700

[]