About the project

  • Address: Montaj La O Companie Importantă Din Municipiul Onesti
Suntem mândri să vă prezentăm cel mai recent proiect al echipei TIN ENERGY, un sistem fotovoltaic de ultimă generație, cu o capacitate de 15 kW, instalat cu succes la o companie importantă din Municipiul Onesti. 
 
Acest sistem performant are potențialul de a genera până la 100 kW pe o zi însorită, asigurându-le independența energetică și optimizând costurile pe termen lung.
 
Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui sistemfotovoltaic este capacitatea de a produce până la aproximativ 20MW într-un an, ceea ce înseamnă că firma poate să valorifice surplusul de energie generat devenind prosumator si încărcând rețeaua electrică atunci cand productia este peste consum și recuperand surplusul de energie pe timp de noapte sau in zilele cu productiie mica.
 
Energia verde înseamnă libertate!
Intră pe https://tinenergy.aidaform.com/configurator-sisteme… si configurează-ți kit-ul potrivit consumului tău și unul dintre colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.
 
👉Îți oferim soluția completă:
✅ consultanță și proiect tehnic,
✅ montaj in max. 30 zile,
✅ dosar prosumator GRATUIT,
✅ garanție și mentenanță.
 
Transformați-vă energia în putere cu panourile fotovoltaice de la TIN ENERGY System!
 
Pentru mai multe detalii, vă așteptăm pe site-ul www.tinenergy.ro, la o cafea în Onesti, Str. Marasesti, Nr. 77A între 9:00 și 18:00 de L-S. sau la tel – 0775500700 
[]